25 Mayıs 2011 Çarşamba

AquaPark 2011 Seoznunu Açtı

2005 yılında hizmete açılan Türkiye’nin en büyük su parkı olan Didim Aqua Park 2011 sezonunu açtı. Her yıl 19 Mayıs’ta sezona açılan Didim Aqua Parkta açılış gününde ilginin yoğun olduğu görüldü.

2005 Yılında 60 dönüm arazi üzerine kurulan ve 5 bin kişi kapasiteli Türkiye’nin en büyük su parkı olan “Didim Aqua Park” 2011 yaz sezonunu açtı. Açılışa özel olarak ilk gün girişleri 10 TL olarak alındı. 2011 yaz sezonunu da her yıl olduğu gibi bu yılda 19 Mayıs’ta açan Didim Aqua Parkta su kaydırakları,
 rüzgâr havuzu, trambolin, dinlenme yerleri, kafetarya ve yeşilliklerle dolu doğasıyla müşterilerini hizmetine açıldı. Yeni görüntüsü ve imajıyla müşterilerin beğenisini toplayan Aqua Park denize karşı serin havasıyla yerli ve yabancı müşterilerinden tam not aldı.
Haftanın 7 günü açık olan Su parkının açılışına gerçekleştirdiklerini belirten İşletme Sahibi Murat Kalaycı “Her yıl olduğu gibi bu yılda 19 Mayıs’ta sezonumuzu açtık. İlk güne özel girişleri 10 TL yaptık. Bu yıl parkımızın görüntüsünü yeniledik. Temiz, güvenilir ortamda su ve eğlenceyi bir araya topladık. Tüm Didimlileri ve tatilcileri su parkımıza bekliyoruz. Tüm şehir içi minibüslerimize su parkına kadar hizmet vermektedir. Herkesi su parkımızı görmeye ve bu zevki tatmaya davet ediyoruz.”dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder