25 Mayıs 2011 Çarşamba

Nazilli'de Küçük Hırsızlar

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir iş yerinden hırsızlık yaparken güvenlik kameralarına yakalanan 3 kız çocuğu, çaldıkları cep telefonları ve paralarla otobüs terminalinde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Nazilli'de girdikleri çok sayıda iş yerinden çanta ve cüzdan çalan G.A. (15), P.Ö. (11) ve S.A. (8) adlı kız çocukları kaçarken suçüstü yakalandı.
Şehir dışından geldikleri öğrenilen kız çocuklarından G.A. ve P.Ö. girdikleri iş yerinin sahibini ve müşterileri oyalarken, 8 yaşındaki S.A. çanta ve cüzdanları çaldı. Bir süre sonra kasaya ödeme yapmaya giden müşteriler, çanta ve cüzdanlarının çalındığını fark edince
hemen polisi aradı. İş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi ile küçük zanlıların kimlikleri tespit edildi. MOBESE kameralarında son olarak şehirlerarası otobüs terminalinde görülen 3 çocuk, Güven Timleri ve asayiş ekipleri tarafından çaldıkları çok sayıda cep telefonu ve paralarla kıskıvrak yakalandı. Sağlık kontrolünden geçirilen küçük zanlılar, ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.
İş yeri sahibi hırsızlık yapan kızların en küçüğünün 8 yaşında olduğunu öğrenince şaşkına dönerken, 3 çocuğun çok sayıda sabıkalarının bulunduğu öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder