25 Mayıs 2011 Çarşamba

Didim Güzellik Yarışması

Didim’de yapılacak olan Miss Apollon Güzellik Yarışmasına katılacak olan güzeller, Kuşadası’nda su parkında moral depoladı.

Didim’de bu yıl üçüncüsü yapılacak 'Miss Apollon Güzellik Yarışması'na katılacak 21 güzel, yarışma öncesinde Kuşadası ve Selçuk’un tarihi ve turistik yerlerini gezdi, ardından da Kuşadası- Selçuk arasında Pamucak’taki Aqua Fantasy Su Parkı’na gitti.
Venosa Beach Otel öncülüğünde yapılacak 'Miss Apollon Güzellik Yarışması'na katılmak üzere Didim'e gelen Belarus, Ukrayna, Rusya, Gürcistan, Rusya Chuvash Cumhuriyeti, Kazakistan, Belarus ve Letonya uyruklu 21 güzel, final öncesinde su parkında unutulmaz bir gün yaşadı. Kaydıraklarda eğlenen ve havuzda yüzen güzeller, yarışma öncesi moral depoladı. Su parkı gezisinde güzelleri Aqua Fantasy Resort Hotel Genel Müdürü Haluk Alay ve Aqua Fantasy Su Parkı Müdürü Muharrem Atilla yalnız bırakmadı.
Bu arada, 14 Mayıs tarihinden beri kampta bulunan güzeller, 21 mayıs Cumartesi günü Venosa Beach Otel’deki final gecesinde boy gösterecekler ve 3. Miss Apollan Güzeli olmak için yarışacaklar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder